Muut palvelut

Toteutamme mahdollisuuksien mukaan toiveesi jahtipäivän ja oheispalveluiden suhteen, joten ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

Fasaanit

Willen Jahtien toimintaan kuuluu ammattimainen fasaanien kasvatus, vuosittain kasvatamme useita tuhansia lintuja. Halutessasi voit ostaa kasvattamiamme fasaaneja siirtoistutuksia tai omatoimista koiran koulutusta varten. Lintujen hinta määräytyy iän ja kasvatusajan mukaan.

Muut oheispalvelut

Jahtipäiväsi yhteyteen tarjoamme sinulle ja ryhmällesi myös kattavat oheispalvelut. Tarvittaessa järjestämme jahtipäivään liittyvät kahvitukset ja ruokailut majoituspaikalla, nuotiopaikoilla tai kodalla. Majoitusvaihtoehtoja on useita riippuen ryhmäsi koosta ja majoituksen tasovaatimuksista. Valinnanvaraa löytyy erähenkisestä laavumajoituksesta tasokkaaseen mökkiin kokousvarustuksella.

Ajankohtaista

Majoitus

Uutena palveluna kuuden hengen erähenkinen mökki keskellä aluetta savusaunan läheisyydessä Lue lisää »

Fasaaneja myynnissä!

Munintakausi on alkanut, joten ajattelimme muistuttaa, että myymme emoja kesäkuun alussa. Emon hinta on 25 € ja aina kuutta (6) emoa kohti tulee komea kukko kaupan päälle! Kesän aikana myös eri ikäisiä poikasia myynnissä... Lue lisää »

Nyt vuokrattavissa laadukas mökki Enontekiön Peltovuomassa

Kesästä 2016 alkaen Willen Jahtien kautta on vuokratavissa laadukas mökki Enontekiön Peltovuomassa. Lähialueella on hyvät mahdollisuudet metsästykseen ja kalastukseen. Tervetuloa nauttimaan Lapin erämaista! Pyöröhirsisessä 70 m2... Lue lisää »

Myydään fasaaniemoja

Fasaaniemoja myytävänä kesäkuun 10pv alkaen 25€/kpl. myydään settinä joka sisältää kuusi kanaa ja kukon kaupan päälle. 0445443436 Ville Lue lisää »

Kauden ensimmäiset tipuset kuoriutuneet.

Jo vain siitäpä se lähteepi... Syssyä ootellessa. Lue lisää »