Muut palvelut

Toteutamme mahdollisuuksien mukaan toiveesi jahtipäivän ja oheispalveluiden suhteen, joten ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

Fasaanit

Willen Jahtien toimintaan kuuluu ammattimainen fasaanien kasvatus, vuosittain kasvatamme useita tuhansia lintuja. Halutessasi voit ostaa kasvattamiamme fasaaneja siirtoistutuksia tai omatoimista koiran koulutusta varten. Lintujen hinta määräytyy iän ja kasvatusajan mukaan.

Muut oheispalvelut

Jahtipäiväsi yhteyteen tarjoamme sinulle ja ryhmällesi myös kattavat oheispalvelut. Tarvittaessa järjestämme jahtipäivään liittyvät kahvitukset ja ruokailut majoituspaikalla, nuotiopaikoilla tai kodalla. Majoitusvaihtoehtoja on useita riippuen ryhmäsi koosta ja majoituksen tasovaatimuksista. Valinnanvaraa löytyy erähenkisestä laavumajoituksesta tasokkaaseen mökkiin kokousvarustuksella.

Ajankohtaista

Majoitus

Kuuden hengen erähenkinen mökki keskellä alueita, savusunan vieressä.  Lue lisää »

Fasaaneja myynnissä!

Fasaaneja myynniissä ympäri vuoden. Kesäkuusta alkaen myynnissä emo settejä, sisältäen kuusi (6) kanaa ja kukon, 150e/setti. 5 settiä tai enemmän: 120e.  Kesän aikaan myynnissä myös eri ikäisiä poikasia.  Muna 1,50... Lue lisää »

Nyt vuokrattavissa laadukas mökki Enontekiön Peltovuomassa

Kesästä 2016 alkaen Willen Jahtien kautta on vuokratavissa laadukas mökki Enontekiön Peltovuomassa. Lähialueella on hyvät mahdollisuudet metsästykseen ja kalastukseen. Tervetuloa nauttimaan Lapin erämaista! Pyöröhirsisessä 70 m2... Lue lisää »