Metsästys

Willen Jahtien metsästysmailla jahtipäiväsi onnistuu helposti ja varmasti!

Tuletpa läheltä tai kaukaa, yksin tai porukassa, niin meillä pääset vaivattomasti viettämään haluamasi kaltaisen jahtipäivän. Willen Jahtien mailla metsästettäviä riistalajeja ovat metsästysaikojen puitteissa kyyhky, fasaani, metsäjänis ja rusakko sekä pienpedot. Alueellamme voit metsästää joko omatoimisesti tai oppaan kanssa. Ohjatuissa jahdeissa sinun tai ryhmäsi käytössä on opas ja koulutettu metsästyskoira. Opastetut jahdit ovat mainio tilaisuus tutustua eri metsästysmuotoihin.

Oma fasaanikasvatus sekä alueemme peltomaastot tarjoavat erinomaiset puitteet erityisesti fasaanin metsästykseen seisovien lintukoirien avulla. Fasaanikanta alueella on runsas ja sitä ylläpidetään istuttamalla luontoon omissa tarhoissa kasvaneita lintuja sekä ruokkimalla luonnossa olevia lintuja. Runsaiden riistakontaktien ja vaihtelevien maastojen ansiosta alueemme sopii erittäin hyvin myös lintukoirien omatoimiseen koulutukseen.

Alueellamme on useita nuotiopaikkoja, laavuja ja kota, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi jahdin aikana.

Willen Jahtien alueella metsästävillä tulee olla asianmukaiset metsästys- ja aseenkantoluvat kunnossa ja mukana. Toivomme myös, että alueella käytettävät koirat ovat terveitä ja niiden rokotukset ja madotukset on hoidettu asianmukaisesti.