Metsästys

Willen Jahtien metsästysmailla jahtipäiväsi onnistuu helposti ja varmasti!

Tuletpa läheltä tai kaukaa, yksin tai porukassa, niin meillä pääset vaivattomasti viettämään haluamasi kaltaisen jahtipäivän. Willen Jahtien mailla metsästettäviä riistalajeja ovat metsästysaikojen puitteissa kyyhky, fasaani, metsäkanalinnut (rajoitetusti), metsäjänis ja rusakko sekä pienpedot. Alueellamme voit metsästää joko omatoimisesti tai oppaan kanssa. Ohjatuissa jahdeissa sinun tai ryhmäsi käytössä on opas ja koulutettu metsästyskoira. Opastetut jahdit ovat mainio tilaisuus tutustua eri metsästysmuotoihin.

Oma fasaanikasvatus sekä alueemme peltomaastot tarjoavat erinomaiset puitteet erityisesti fasaanin metsästykseen seisovien lintukoirien avulla. Fasaanikanta alueella on runsas ja sitä ylläpidetään istuttamalla luontoon omissa tarhoissa kasvaneita lintuja sekä ruokkimalla luonnossa olevia lintuja. Runsaiden riistakontaktien ja vaihtelevien maastojen ansiosta alueemme sopii erittäin hyvin myös lintukoirien omatoimiseen koulutukseen.

Alueellamme on useita nuotiopaikkoja, laavuja ja kota, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi jahdin aikana.

Willen Jahtien alueella metsästävillä tulee olla asianmukaiset metsästys- ja aseenkantoluvat kunnossa ja mukana. Toivomme myös, että alueella käytettävät koirat ovat terveitä ja niiden rokotukset ja madotukset on hoidettu asianmukaisesti. 

Willen Jahtien kosteikko

Keskellä Willen Jahtien metsästysaluetta on vuonna 2012 tehty kosteikko, joka on kooltaan reilun hehtaarin. Alue on rantapeltojen keskellä Niiniveden rannalla. Kosteikko on osoittanut tehokkuuteensa joka syksy houkutellen paikalle satoja sorsia. Kosteikolla on mahdollisuus ilta- ja aamulentoihin, kuitenkin metsästyksien on tapahduttava saman vuorokauden puolella. Kosteikon ympärille on rakennettu luonnonmukaisia passipaikkoja, mistä on hyvä tiirailla lähestyvää riistaa. Kosteikko pääsee parhaimmillaan esille ryhmien metsästystilaisuuksissa.

Kosteikon vuokra on 450 €/vrk (poikkeuksena aloituspäivä 20.8). Ryhmän maksimikoko on kahdeksan henkeä. Myymme kosteikkojahteja kerran viikossa, näin ollen saamme pidettyä kosteikon lintukannan runsaslukuisena.

Rastunsuon kosteikko

Pihakosteikon lisäksi saatavilla myös Rastunsuon kosteikko. Rastunsuon kosteikko sijaitsee jahtialueiltamme noin 10 km:n päässä maineikkaan Rastunsuon lintujärven vieressä. Tälle kosteikolle mahtuu myös isompikin jahtiryhmä, jopa 14 henkeä! Myös Rastunsuon kosteikolla on mahdollisuus aamu- ja iltalentoihin, kuitenkin metsästyksien on tapahduttava saman vuorokauden puolella.

Rastunsuon kosteikon vuokra 450 €/vrk (poikkeuksena aloituspäivä 20.8.) Myymme kosteikkojahteja kerran viikossa!